Hogyan működik?

Az Édes Tyúkom a tyúkok örökbefogadásának ötletén alapul. Az örökbefogadás után Ön attól a termelőtől kapja majd a tojásokat, ahol az örökbefogadott tyúk él.

Tojásaink szabadtartású, vagyis a szabadban kapirgáló tyúkoktól származnak, s így 1-es vagy 0-ás kóddal vannak ellátva. Bővebben…

’Extra friss’ tojásokat kínálunk, amelyek legfeljebb 4 naposak – a szabályozás alapján ’extra frissnek’ a legfeljebb 10 napos tojások tekinthetők. Évente körülbelül 50 alkalommal szállítunk tojást, majdnem heti gyakorisággal, a tyúkok tojási sajátosságaihoz alkalmazkodva.

Ön 60 tojás erejéig fogadja örökbe a tyúkot vagy tyúkokat.

Az örökbefogadás során 6 hónap áll rendelkezésére, hogy ezt a 60 tojást megrendelje – Ön dönti el, milyen gyakorisággal rendel tojást ezalatt az időszak alatt.

Ön dönti el azt is, hogy egyszerre hány tojást rendel – a tojások számának természetesen a 6-tal vagy 10-zel oszthatónak kell lennie (a tojásos dobozok mérete miatt).

Bármikor lemondhatja tojásrendelését mielőtt a tojásokat kiszállítanánk – a rendeléseket 24 órával a szállítást megelőzően zárjuk le.

Kiválaszthatja az Önnek megfelelő átvevőhelyet  az örökbefogadáskor, de ezt mindig megváltoztathatja, amikor tojást rendel.

Meggyőztük? Szeretne tyúkot örökbefogadni? >>>